• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Wedding Tam & Andak


    Jumaat lepas aku ke KL..
    bak kata ci Puan Hernee Olala.kite orang musafir di aidilfitri masa tu.
    heheheh.. banyaklah lu punya aidilfitri..
    tujuan utama kesana nak ke majlis Tam & Andak..
    nasib baik jugak kawan baik Puan Hernee ada dekat Damansara.
    bolehlah kami bertiga tumpang tidur..;)
    Terima kasih daun keladi kepada Puan Cdot dan Tuan Iskandar sekeluarga..
    Majlis persandingan ni telah dilangsungkan di
    Galeri Seni Shah Alam.. jauh btul..
    si pengantin pempuan nilah kawan baik Puan Hernee dan Cdot
    masa kecik2 dulu.. dan si pengantin lelaki ni pulak..
    anak tiri sepupu aku..so nampaknya.. semakin rapat dan kuatlah ikatan kami semua..

    Puan Hernee, Ana dan Cdot..
    budak kecik beddua tu anak Cdot merangkap anak angkat
    Puan Hernee..;)

    buat kenang-kenaggan..;)

    Pengantin baru.. memang mesranya lain macam.. hehehehe
    2 malam Aku ,Puan Hernee dan Ana tumpang tidur diumah
    Cdot, kami dapat layanan istimewa dari mereka sekeluarga..
    habis semua tempat nak dibawaknya kami..hehehehe.. larat dgn
    tak larat jelah badan ni..
    tunggu next n3.. tp tak tahu lg bila bleh keluar..hehehehe

    6 comments:

    ardinihumaira said...

    cantikya ^__^

    Ajey Mahat said...

    ardinihumairah> tima kasih...

    ::cdot the dot:: said...

    tuan iskandar ckp nti dtg lg....

    kita gi genting pulak...

    Amanda Sabariah Shamsuri said...

    nnti klu saya kahwin bole la ni kan?ahaha gurau je.

    Ajey Mahat said...

    cdot> insya'allah.. klau ada rezeki lbih.. kite org dtg lagi..:)

    Ajey Mahat said...

    amanda> heheh.. boleh je...

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic