• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Mawi, Rabbani & Ikin @ Persada JB


    salam..
    lepas aku dan member2 ambik gambar ari tu kat sekitar JB..
    aku dan Kamarul je yang masih stay kat pusat bandar JB.
    Kamarul ajak aku pg jengah kat Persada. katanya ada artis datang
    sempena Ekspo Usahawan Bistari 2010.
    So aku dapat gak tangkap gambar2 artis ni..
    Kumpulan nasyid Rabbani yang masih mantap persembahanya
    walaupun kekurangan seorang anggota kumpulannya. 


    Mawi dgn gayanya tersendiri.



    Ikin sentiasa memberi sokongan kepada suaminya..
    tak kira dimana.. ikin akan sentiasa bersama Mawi..;)

    Gambar2 para Usahawan akan saya keluarkan tidak lama lagi ya.. wei.......;p


     



    5 comments:

    ::cdot the dot:: said...

    aku ibaratkan mawi ekin tuh mcm ko dgn puan...sherashi bershama..

    ♥Hernee Nazir♥ said...

    uhuk2..ptut la i tsedak2..rupenye ade yg puja2 name i..wakaka..

    tq dot.. u pn ape kurgnye ngn c.ney tu..cam.. cam ape ek..cam pinang dibelah kapak kot..wakaka

    Ajey Mahat said...

    hahaha.. mana2 pun bleh takde masalah..

    Amanda Sabariah Shamsuri said...

    mawi!!!!

    Ajey Mahat said...

    amnda> ya..mawi tu. peminat setia mawi ke?..hhehehe

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic