• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Takde Kerja Main Edit2



    Disebabkan ari ni aku cuti..
     Pagi2 lagi dah bangun.. lepas hantar Puan Hernee pergi kerja
    aku dengan Kamarul pegi sarapan kat tempat biasa..
    lepas sarapan aku dengan Kamarul terus pegi KipMart..
    ada nak menguruskan hal jual beli barang.;)
    balik dari KipMart tak tahu nak wat pe..
    aku main edit2 gambar budak kecik berdua ni..

    gambar Ori. (Izhan)

     HDR


    Gambar Ori. (Qaiyim)

    Yang ni aku try buat Bleach Bypass.
    cara buat tone ni.. aku belajar dengan Kamarul sebab dia ada
    beli Ebook dengan Sifoo.com (kompilasi teknik suntingan foto terbaik)
    kalau tak silap akulah.. memang bagus kata si Kamarul.
    aku nak beli masih belum ada bajet.. hehehe..
     mintak tolong dia ajar jelah nampaknya..
    Thanks a lot Rul. nanti ajar aku lagi k..;)






    6 comments:

    AnWaRnAiM said...

    pndai edit gamba.. hu3 :)

    Ajey Mahat said...

    anWarbaim> saya budak baru belajar..;)

    Kamarul said...

    Ambik galah tolong jolokkan. WAkakaka....

    Ajey Mahat said...

    kamarul> wah besambung pantun nampaknya..kikikiki

    ::cdot the dot:: said...

    cantik la n..aku teringin nak blajo..tp tak layak lg kot...xpe2, sekurang2 nya aku ada kwn yg pandai bab ni...

    Ajey Mahat said...

    cdot> thanks k.. nak belajar dgn aku boleh je.. dtg je.. tkde masalah.. mana yang aku tahu aku turunkan hahahhaah..

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic