• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Majlis Pernikahan Zam & Laila


    Kuucapkan Selamat Pengantin Baru buat pasangan
    Zulnizam & Noorlaila..semoga kekal keakhir hayat..
    dipermudahkan rezki..dan dikurniakan cahaya mata..

    Punyalah lama aku nak keluarkan n3 ni..
    dekat sebulan perap gambar member aku ni..
    hahaha.. sorrylah Zam.. aku terlalu bz..:)
    simpan sikit punya lama.. hasilnya taklah seberapa..
    menyirap jekan..pe pun aku dah tunaikan janji aku..;)

    Noorlaila kelihatan tenang ketika menanti kekanda Zulnizam
    melafazkan akad.

    Si Zam ni pulak kelihatan seperti tidak sabar menantikan saat akad..
    hahahha..gambar ni sesudah akad nikah sebenarnya..
    bukan main suka lagi si Zam ni..
    maklumlah.. lepas ni..tidur malam dh tak peluk bantal lagi..:)

    Aeh!.. menanggis pulak..tadi bukan main tenang lagi..
    takut ke.. sedih ni..hehehe..


    Wah.. ni lah agaknya yang di nanti2kan Laila ni..
    tak sabar nak suruh kekanda Zam menyarungkan cincin dijari manisnya..
    Semoga pasangan mempelai kita ni.. berbahagia ke akhir hayat ya..

    Tersangatlah romantiknya..

     
    Zam & Laila sedang menanti Bas Costal..
    hahahha.. terus nak pergi honeymoon nampak..


    Pasangan mempelai ni memang spoting...
    syok ambik gambar dia orang ni..

    jemput masuk cik..


    Terpancar wajah ceria Zam apabila selesai sudah majlis akad nikah..
    terkilan juga rasa tak dapat datang masa majlis langsung ari tu..
    di parit jelutung pontian..aku terpaksa menjalankan tanggungjawab..
    walaupun pada hari buruh..huhuhu..



    10 comments:

    Kamarul said...

    Gambar black & white tu terbaek lah bro.....

    a d r e y n i e e l i s y a said...

    nice laaaa..
    suka yg gmbr kasih tercipta tuh..
    nice!!!!

    E.d.Y said...

    wedding job ke??

    nice one

    Ajey Mahat said...

    Kamarul> hehe.. thanks bro..kau pun bleh buat..:)

    Ajey Mahat said...

    adreynieelisya> tima kasih.. dtang selalu dan komen k.. saya pelukan komen dari teman2..

    Ajey Mahat said...

    E.d.Y> bukan wedding job ni..
    saja je ambik2 gambar masa member nikah bulan lepas..:)

    thanks..

    ::cdot the dot:: said...

    cantik la n gambo2 ni...pengantin gegirl tuh pun kiut jek mukanya...tgn ko mmg best kan..

    Ajey Mahat said...

    cdot> o ye ke.. thanks la dot.. aku cuba bermain dengan tone.. tengah minat giler main edit2 ni..hehehe

    ♥ Vee Violet ♥ said...

    suka pic ketiga yang terakhir tue...
    :)

    Arra said...

    semua gamba cantik!

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic