• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Jalil Hamid @ Oney's Wedding Day


    Dua bulan lepas..
    punyalah lama nak keluarkan cerita ni..hehehe..
    tulah hakikatnya blog aku ni.. memang bekurun lamanya bila
    nak buat satu n3 tu..ni semua disebabkan kesibukan,kemalasan
    dan juga takde idea..kalau nak dikutkan kata Puan Hernee
    aku ni banyak cerita boleh dibuat, sebab banyak bahan.
    gambar banyak dalam simpanan tap malas,2,3 bulan baru nak keluar..
    hahahah..aku diamkan aje bila si Puan Hernee tu membebel..

    Memang aku dah jangka Pelakon dan Penyanyi brother Jalil Hamid akan
    datang ke majlis perkahwinan ni, sebab brother Jalil Hamid ni sepupu
    dengan pengantin lelaki ni kalau tak silap akulah.
    So aku memang tak lepaskan peluanglah bila ada orang yang auranya
    lain dari yang lain ni.:)
    Apelah yang geli hati sangat tu? sampai terkekek-kekek brother Jalil Hamid.



    Makan Time... sib bik gak takde permintaan dari orang kampung
    supaya brother Jalil Hamid ni nyanyi lagu Makan..
    kalau brother Jalil Hamid ni nyanyi.. mau bejoget semua org..;)



    Nilah wajah raja sehari masa tu.. Oney & As.
    kedua2 pasangan mempelai nampak ceria pada majlis persandingan ari tu.
    mananya tak ceria.. yang datang majlis perkahwinan dia
    bukan calang2 orang.. artis tu.. gempak o..
    melopong mulut orang kampung..terbeliak mata orang kampung..
    bukan sorang..artis yang datang.. tapi.. 2 orang tu..
    kira dah cukup gempaklah masa tu....betambah-tambah
    pedihlah mata orang2 yang bz body masa ari tu...
    sapa sorang lagi artis tu aek? ha..aku ada ambik gambar dia
    dengan brother Jalil Hamid, artis ni jarang2 kluar kat TV..
    sekarang dia dah beralih bidang katanya..jadi Model pulak.
    model pe? Model iklan ubat Gigi...kikikikiki


    Brother Jalil Hamid nampak mengantuk je..
    agaknya dia pun malas nak melayan model sebelah dia tu..
    wei.......

    Dengan rasa ikhlas ati ni.. aku selitkan jugak gambar kenangan
    Puan Hernee bersama mak sedara dan sepupunya..
    Bukan main suka lagi Puan Hernee dapat bergambar dengan
    abg Jalil Hamid.. sampai menggingau-ngigau dia masa tido..;)

    2 comments:

    ♥Hernee Nazir♥ said...

    perghhh..kite diburukkn die..ntah bile zmn ntah org ngigau ek..cissss...

    ::cdot the dot:: said...

    KENAPA HEK AKU RASA MCM TAK PENAH NMPK JEK MODEL TUH??DIA ADA KUAR TV KE.. MAJALAH KE???

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic