• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Selamat Hari Jadi & Hari Guru


    Selamat hari jadi buat Puan Hernee.Suamimu mendoakan
    agar kesihatanmu terjaga,semoga dilimpahkan dengan rezeki2 yang halal,
    agar mahligai yang kita bina berkekalan hingga keakhir hayat,
    semoga dikurniakan cahaya mata yang baik2..
    berbahagia melayan kerenah suamimu selalu..dan berjaya dalam kerjayamu..
    amin..yarabbal'alamin..nampaknya Puan Hernee sudah semakin TUA..:)-



    Aku offer puan Hernee semalam..tanya dgn dia nak makan kat ner?
    dia kata nak makan kat Restoran Johnny's..ok..
    aku pun tak tahu pe yang boleh dimakan kat situ..
    sekali sekala best gak cuba makanan yang jarang dimakan ni..


    Ha!..kiranya sedap sangat la ni..kalau dah sampai jilat jari..
    Memang sedap pun..tak rasa rugi kalau bayar memahal..
    secara keseluruhan bagi aku pun tempat ni ok.. dan berbaloi..
    first time aku jejak kaki ke restorant ni..;)



    Kami mencuba set B.



    Puan Hernee menunjukkan bakat memasaknya.. ;)
    bukan main serius lagi dia..;) padahal main celup2 je.. hahahaha..



    Aku tambah pulak dgn Nasi putih Beef steak.
    Ummm.. memang sedap...


    dah tak hiraukan isteri didepan .. dah sedap sangat..



    Dah lama sangat tak pekena banana split...
    nyum2..

    Aeh lupa pulak nak ucap selamat hari guru..buat semua guru2..
    yang berdisiplin.. samasa bertugas dan semasa diluar tugas je ya..;)
    semoga ape yang telah dicurahkan selama ini.. adalah ikhlas dari hati..
    dan berfaedah untuk semua anak murid. Jasa dan bakti mu akan ku kenang
    hingga ke akhir hayat..terima kasih cikgu!

    P/S : buat Zulnizam dan Noorlaila..aku minta maaf bebanyak..
    sbb masih tak keluarkan gambar kau orang masa nikah ari tu..hehehe
    sorry..memang aku dah janji..tp gambar masih dalam proses..
    Puan Hernee dah mula bersuara..dia kata.. kawan tu sampai dah dapat
    anak pun gambar tak keluar2 lagi.. heheheh..tunggu ya zam..

    6 comments:

    ♥Hernee Nazir♥ said...

    thanks dear :* really appreciate it..

    p/s sdah ku bilang jgn dityg muke x semenggah tu..hehehe..

    E.d.Y said...

    xkan bg hadiah makan je..hadiah lain xde ke??huhu

    Ajey Mahat said...

    HerneeNazir> hahaha.. nasib la ye..
    pe pun tima kasih..

    Ajey Mahat said...

    E.d.Y> hadiah misteri tak siapa yang tahu.. ;)

    ::cdot the dot:: said...

    puan pnya muka nak celup2 tuh tak bole blah...idung yg kembang kempis kena asa....selamat hari tua la ho puan..semoga puan dan n berbahagia smpi bila2...syg puan..n jugak!!!

    Ajey Mahat said...

    cdot> hahaha..memang dh masuk usia tua pun..;) thanks dot..

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic