• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Cahaya Malam


    Hari Jumaat lepas aku,Jusri,Kamarul & Yacub
    duduk lepak kat Restoran Habib di Perling. Saja duk berkumpul semula
    dengan member2 masa kursus ari tu,berbual2 pasal
    bidang yang kita orang minat.
    Memang ada cadang nak try ambik gambar waktu malam.
    tap bila degar member punya pendapat.. barulah aku tahu.
    tapi aku tetap gak nak try ambik.. heheh..
    walaupun degan senjata yang tak cukup power..
    lantaklah.. janji hajat aku dah tercapai..so hasilnya di bawah ni..





    Kamarul yang berbaju hitam tu.. Yacub yang berbaju oren
    Jusri mana? si Jus tak dapat teruskan agenda malam tu
     coz dia terlalu letih..sebab pagi2 Jumaat dah bergegas ke
    Pontian dengan akupergi ambik gambar Zam nikah.
    Jus tak sempat tido lagi balik dari kerja malam. huhuhu kesian..
    pe pun terima kasih sebab dia masih lagi sempat datang
     duk minum sama dgn kita orang.
    gambar Zam nikah akn aku keluarkan kemudia k..

    Masing2 sibuk mencuba dan cuba..



    Gambar last ni.. aku memang sengaja tak guna tripod..
     so ada goyang di situ..huhuhu..

    10 comments:

    sarah shafie said...

    lawa nye..ambik gmbr kite skali..hehe

    Mummy Dasy said...

    lawa giler... mmg kenan gambo camni..

    Ajey Mahat said...

    sarah> :) thanks.. bleh je..

    Ajey Mahat said...

    mummyDasy> o yeke..? ni tak ckup lagi ni..tima kasih..

    E.d.Y said...

    wah..dah start nak tunjuk skill2 mantap la tu..hehe...good job bro...

    papabear said...

    cantik... memang suka tgk photo2 cam ni.. nak beli camera mahal x da budget.. hehe

    Ajey Mahat said...

    E.d.y> mana de d.. mainnan biasa je.. awak lg pro tu..hehehe

    Ajey Mahat said...

    papabear> tma kasih.. kompol duit cpat2.. hehhehe

    ::cdot the dot:: said...

    n, yg atas sekali tuh cantik....mmg tgn ko power kan...

    Ajey Mahat said...

    cdot> hehehe.. biasa2 je dot.. baru2 belajar..

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic