• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Gambar Curi


    Nak curi-curi tangkap gambar budak kecik ni
    tapi tak menjadi..
    boleh pulak dia perasan..:)
    budak kecik ni aku tengok duk minum air tak berenti..
    sekali minum setegok je..
    bila 'beep' D3000 aku berbunyi je..
    cepat je dia toleh kat aku..sampai kembang lubang idung dia..
    Hehehe.. sorry ae Fika..ampunkan pakcik ya..



    10 comments:

    ::cdot the dot:: said...

    idung dia dgn idung puan mcm nak sama, n....

    Ajey Mahat said...

    Dot> kikiki.. tak baik tau.. sayang tu kat dia..;)

    E.d.Y said...

    mmg susah nak snap gamba budak kecik..lg2 nak amek gamba candid...bila nampak flash je mesti die tengok..kalau xde flash, bunyi camera pun die boleh perasan..huhu

    ♥Hernee Nazir♥ said...

    kuang asam ko dot..idung ni la yg dpt pikat N tau..idung ni la daya penarik pd N..hahahaha

    Ajey Mahat said...

    E.d.Y> btullah.. agak payah.. nak kna beli senjata baru ni.. hehehe..
    cari yang panjang sikit.. :)

    Ajey Mahat said...

    Hernee> hehehe.. ye lah tu..;)

    Mummy Dasy said...

    wakaka, cdot xbek ko... tp mmg susah amik gambo bdak2 ni, diorg begitu attract kat bunyi camera :)

    Ajey Mahat said...

    MummyDasy> tau tkpe..hehehe.

    etomyam said...

    cantik betul shot ni

    Ajey Mahat said...

    etomyam> o ye ke..? tima kasih.. tima kasih.. saya baru2 je ni blajar..

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic