• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Spider



    Dulu massa kecik-kecik dulu..aku dengan abang aku dan kawan-kawan
    suka tangkap spider.. time cuti sekolah je.. ada saja aktiviti yang nak
    dibuat...salah satu aktivitinya.. ha.. tangkap spider.. lepas tu lagakan..
    hehehe.. kelakar gak bila ingat-ingatkan masa zaman kanak-kanak dulu..
    bila spider aku kalah je.. mulalah kata..
    "mana aci..spider kau lebih besar dari spider aku.."
    pastu..si kawan aku ni pulak duk mengapi lagi..
    "nasiblah..dah kalah nak nangis pulak.."
    huhuhuhuhu.. aku pun teruslah.. nangis..
    hampagas punya member.. hahahha..
    ada pulak yang tukang loyar buruk masa tu..
    "kalau kau nak menang kau pegilah umah Aci depan tu"
    hahahaha..semua pakat gelak.
    macam nak aku tinju je budak-budak masa tu..
    Heerrgghhh...

    Yang sebenarnya.. aku bukanlah nak cerita pasal Spider yang kat atas tu..
    aku nak cerita pasal Spider yang kat bawah ni la..hahahaha.


    Spider yang ni pandai main alat muzik tu..
    ok sebenarnya aku dah lama sangat perap gambar-gambar masa malam Annual Dinner PTP 2009.
    Majlis ni diadakan di Dewan Persada Johor Bahru.
    cuma aku tak berkesempatan je nak wat N3 pasal ni..
    ni pun tak semua aku masukkan..
    aku ni memang peminat kumpulan Spider..
    lagu-lagu dia orang ni memang best..dan muzik dia pun berbeza
    sedikit dari kumpulan - kumpulan Rock yang ada di Malaysia..


    Memang tip top persembahan Spider malam tu..



    la.. ini pe kes pulak ni..
    boleh nak tertido pulak dia..
    hahaha..ni tengah ambik feel ni..






    ha.. hambik kau.. bila dah sampai dia punya feel..
    bergegar dewan..


    Brother Tam ni cool je..


    Yang ni Bihar.. artis baru.. lagu- lagu dia ni pun ok
    kira ala-ala Yuna gak artis ni..


    Siapa yang tak kenal dengan artis veteran ni?


    Adakah 4 orang ni artis jemputan? oh! tidak..
    hehehe..siapa yang boleh jawab..?


    Yang ni pun bukan artist jemputan..
    hehehe..member-member..


    Aik! tuan punya blog pun nak tumpang glamer gak..:)

    9 comments:

    Mummy Dasy said...

    ceh punye ah lama aku perati spider kat atas tu rupe2nye bukan pasal menatang tu...citer psl annual dinner daaa....

    joegrimjow said...

    xpernah nak tngkap spider ni
    entah
    mgkin takot

    ::cdot the dot:: said...

    aku scroll2..nmpak ko..aku scroll lg nmpk ko ngan binik ko plak..aku ni jenguk n3 ni sbb nak tgk tam jek..ensem..yg lain2 sila ketepi..syoh..syohh

    Ajey Mahat said...

    mummy Dasy> hahhaha..satu nama 2 crite..hehehe..

    Ajey Mahat said...

    joegrimjow> klau spider ni gigit pling kuat pun jd spiderman..:)

    Ajey Mahat said...

    dot> tam dgn aku lbih kurang je ensem dia.. hahhaha

    ♥Hernee Nazir♥ said...

    cdot: knapekah ko x pnah tnteram tngok tuan blog berposing ha???hehehe..

    Ajey Mahat said...

    Hernee Nazir> klau dia ada skali.. mesti dia cool je.. hehehhehe

    日月神教-任我行 said...

    AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic