• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Senja Di Pelabuhan



     Orang tua aku dulu ada berpesan..
    "Acik...masuk umah cepat. Maghrib-maghrib jangan main kat luar..
    kena duk dalam rumah.. kat luar tu tengah ada banyak SETAN..
    nanti kena sorok dengan antu.."
    Nasihat tu memang betul pun..
    Aku je ni yang degil sampai sekarang..hehehe..
    mak bapak dah bagi pesan tapi masih degil..
    Tapi aku degil bersebab sekarang ni....:)
    sebabnya aku nak kongsikan gambar ni kat member-member
    tentang keindahan waktu senja yang diciptakan oleh yang maha pencipta.
    lokasinya di Pelabuhan Tanjung Pelepas, Gelang Patah.
    Memang aku nanti-nantikan waktu senja yang mcm ni cahayanya,
    kebetulan pulak masa tu air laut tengah surut..
    memang jadi idaman mata akulah masa tu..
     teringin jugak nak ambik gambar waktu matahari terbit
    tapi masih belum berkesempatan lagi..
    kalau ada masa dan tempat yang menarik nanti aku akan kongsikan.


    6 comments:

    ::cdot the dot:: said...

    cantik n..cantik..kaler tuh sharp jek...mabelles..aku suka...

    Ajey Mahat said...

    wah.. cpat tul kau komen..
    thanks dot..

    Aidi-Safuan said...

    kat blakang tuh ade apa? power plant ke?

    Ajey Mahat said...

    adi> yang belakang tu Crane untuk loading dn discharge container..

    E.d.Y said...

    cantik gamba tu

    Ajey Mahat said...

    E.d.Y> trima kasih..

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic