• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Peti Surat



    Masih ada lagi Peti surat macam ni pada zaman sekarang aek?
    tiba-tiba je aku teringat masa zaman kanak-kanak dulu.
    boleh dikatakan setiap rumah ada peti surat buatan sendiri.
    Macam-macam kaler ada..
    tapi sekarang memang jarang sekali nak nampak peti surat
    macam ni.. nampak unik peti surat ni kan?
    Mungkin disebabkan takde rumah orang pun yang berdekatan
    dengan peti surat ni.kalau tengok pada alamat
    macam rumah bekas-bekas tentera..heheh..
    saipalah agaknya tuan punya peti surat ni aek?
    aku pun tak tahu ar..
    main tangkap je gambar ni.



    Disebabkan rasa ingin tahu siapa yang empunya Peti Surat antik tu..
    aku dengan beraninya pergi berjalan
    menuju kerumah yang tersorok dekat dalam tu..
    mak ai.. jauh tu..patut ler.. peti suratnya kat tepi jalan raya..
    sepanjang jalan nak menuju kerumah tuan Peti surat tu
    kiri kanannya ada pokok-pokok besar, aku pun tak kenal pokok apa entah.
    agaknya Posman takut kot nak hantar surat sampai rumah.. kikiki..
    tapi dari mata aku.. kawasan ni memang cantik..
    rasa tenang je..memang best lah.



    Memandangkan rumah tuannya masih jauh lagi..
    aku terus tak jd nak ke kawasan rumah tu. Lagi pun pagi-pagi hari dah ambik gambar kat rumah orang yang aku tak kenal dia.. dia lagilah tak kenal aku...Mau kena baling dengan tin biskut, boleh jadi penyek muka aku..entah ada makcik ke nenek ke tengah bekemban sidai kain..Herg..tak berani aku.

    13 comments:

    1tomyam said...

    cantik dan kreatif shot peti surat tu....

    Ajey Mahat said...

    1tomyam..thanks tom.. baru2 belajar..

    ::cdot the dot:: said...

    kat ne ni, n???

    IxoR@ said...

    kalau bukan nenek....???

    mungkin juga anak dara... haa.... boleh jadi menantu tuan rumah tuh!

    merepek sudah....

    :P

    Amir said...

    smart gile gambar peti surat tu. kagum aku. keep it up..

    Mama Khalish said...

    peti surat ni kalo di cat kaler putih pas tu letak decal bunga rose, confirm aku dah rembat..cantikkan....kat mane tu eak??mcm kat kg ladang jer..

    E.d.Y said...

    creative entry nie...jalan cerita and pics tu sesuai...pics pun cantik2..nice job bro!!

    Ajey Mahat said...

    cdot & mama Khalish>> ni kat kg Tiram duku je.. tepi skolah rendah tu..:)

    Ajey Mahat said...

    Ixor@>> kalau menantu dia mau kna bling dgn terompah gergasi.. lgi remuk muka aku.. hahahha

    Ajey Mahat said...

    Amir & E.d.y>> thanks bro..langkah baru bermula..

    kenwooi said...

    nice pictures =)

    kenwooi.com

    Ajey Mahat said...

    kenwooi>>.. thanks..:)

    日月神教-任我行 said...

    走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic