• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Selamat Pengantin Baru Maisarah & Hafiz


    Selamat Pengantin Baru ku ucapkan buat Maisarah & Mohd Hafiz

    Semoga jodoh mu dilanjutkan hingga keakhir hayat, dipermudahkan rezeki,dikurniakan zuriat yang baik..

    From The Touch of Nazir




    Pasangan mempelai ni diijabkabulkan pada 29hb Januari 2010.

    Aku dan Puan Hernee serta saudara-mara yang lain hanya dapat datang pada majlis langsung je..sorry ya pengantin..Majlis pasangan ni telah dilangsungkan di Dewan Sekolah Tinggi Muar.

    From The Touch of Nazir


    Terlihat bunga manggar ni teringat pulak masa aku kawin dulu..huhuhu.. Cuaca masa hari majlis ni memang cantik.. disertakan pula dengan tiupan angin laut..fuh..selesa..

    From The Touch of Nazir



    Wah.. Pengantin dah sampai..Bagaikan pinang dibelah 2 :)

    From The Touch of Nazir


    Phewwit..masing-masing control tu.. hehehe


    From The Touch of Nazir


    Ha.. yang ni pun pengantin gak..heheh. ni ayah dan mak Mai la.. Bergaya sungguh Pak Long & Mak Long pada hari tu. Maklumlah nak menyambut menantu sulong..:)

    From The Touch of Nazir


    Cantik sungguh pelamin ni..Macam nak sanding lagi je rasa :) Puan Hernee.. jom...


    Tenang-tenang je pengantin ni..)

    From The Touch of Nazir


    Ai....baru pukul berapa..? takkan mata dah mengantuk.. layu je mata tu..hehehe..

    From The Touch of Nazir


    Chewah.. Puan Maisarah kite ni.. bukan main ceria lagi dia...:)

    From The Touch of Nazir


    Sekali-sekala kena gak mengendap pengantin ni.. hehehe... sekodeng time ;)


    Dah puas duduk.. sampailah masa untuk acara merebut gula2 dan duit syiling..

    Acara ni khas untuk kanak2 je tau.. yang mak2 dan bapak2.. duk tepi je k..:)

    From The Touch of Nazir


    Tak dapat duduk kat kerusi tu pun takpe.. janji dapat bergambar dengan pengantin..hehehe




    Disebabkan terlalu banyak sangat gambar.. aku terpaksa gak wat cm ni.. redha jelah k.. tak larat nak tunggu upload gambar sebab broadband sangat lemau.. huhuhu..




    Meriah sungguh majlis hari tu..



    Macam-macam ragam ada..hehehehe..



     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic