• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    ABC Special Power



    Ada sesiapa yang teringin nak makan ABC Special?

    From The Touch of Nazir



    Ar ni dia menu-menu yang ada dekat kedai ABC ni.. harganya tersangatlah berpatutan.. lokasi gerai ni kat Jalan Kelasi 2, Taman Desa Paya Mengkuang.. kalau nak merasa mari la datang sini.. pasti puas hati..

    From The Touch of Nazir



    Penantian satu penyeksaaan.. huhuhu..

    From The Touch of Nazir


    Fuh..siap ada aiskrim lagi..nyum2..

    From The Touch of Nazir


    Dah siap ABC special aku.. memang berbaloi-baloi..

    From The Touch of Nazir


    Ha.. yang ni pulak ABC Asam Special Puan Hernee yang punya..boleh tahan jugak isi kandunganya..

    From The Touch of Nazir



    Segala jenis tok nenek asam abang ni letak, jangan letak asam jawa dah la bang ..Akhirnya, dapat juga aku makan ABC Special yang dah lama aku idamkan ni.. maklum la abang ni sekejap buka sekejap tutup.. time aku teringin je dia tutup kedai.. hehehe.. apa pun ABC dah selamat lalu kat tekak aku.. Alhamdulillah..



    20 comments:

    yanmie said...

    memang nmpk menyelerakan sungguh

    nabilah_2908 said...

    slm ziarah....
    wah....sedapnye ABC...

    Ajey Mahat said...

    yanmie.. rasanya sngat2 tip top..

    Ajey Mahat said...

    nabilah.. salam ziarah.

    bleh cuba..

    tenteraangin said...

    glup... terasa terliur lak

    Ajey Mahat said...

    tenteraangin >> telan air liur tu ya kikikiki...dtg cni nnti saya blanja..hehehehe

    jfook said...

    Wow, delicious..

    kenwooi said...

    nice.. really looks special! =)

    kenwooi.com

    saya_arief said...

    bez nyer ABC...
    nmpak cam makan kat hotel..

    Ajey Mahat said...

    jfook>> very2 delicious...nyum2 hehehhe

    Ajey Mahat said...

    kenwooi >> thanks..i follow u..

    saya arief >> sdap wo...he3

    Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

    sedapnya....wooo... tak bole tidor dibuatnya..

    blueCITY® said...

    salam

    wahhhhhhhhhh
    cam best jer
    bila nak belanja i rasa dulu
    heeeeeeeeeeeee

    ::cdot the dot:: said...

    idup lg abg ni...alhamdulillah...

    Ajey Mahat said...

    zikr> kna p cri dlu bru leh tdo.. huhuhuh..

    blue CITY> dtg cni nnti kami blanja...

    dot> aku msih dicini..hehehh

    ariff said...

    cun lah gambar tu sume.

    ni taman desa paya mengkuang ni kat mana?

    paya mengkuang masjid tanah aku tau la

    Mummy Dasy said...

    kecor weyyy ABC asam special... tp hawat ah abang ni x pakai sarung tangan, asam anggur sebotol beso tu...cari ah petang kang...

    Ajey Mahat said...

    ariff>> thanks.. ni kat gelang patah johor.. kau duk mana?

    Mummy>> cri.. jgn tk cari.. sdap o...

    JaNnAh said...

    ya allah.. en nazir ni, punya lah beso gambo tu.. terliur lah wei...

    Ajey Mahat said...

    janah.. heheh.. kasi meleleh air liur.. huuhu

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic