• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Happy Birthday To Me




    Salam semua..

    Syukur kehadrat Illahi aku masih lagi diberi nafas untuk terus hidup.Rasanya masih jauh lagi perjalanan hidup ni, masih banyak lagi yang perlu kucari & aku lakukan.. bak kata M.Nasir Masih Belum Sempurna..


    Walaupun kite semua sedar dan tahu tak ada siapa yang sempurna.. tapi ada juga yang kata kita ni dah dijadikan dengan sempurna.. Em.. apa pun itu semua pendapat masing2..

    Aku nak ucapkan Selamat Menyambut Ulang tahun kelahiran kepada sesiapa saja yang telah dilahirkan pada 9hb February..

    Aku adalah salah seorang yang telah dilahirkan pada 9hb Feb 1980..

    So kepada sesiapa yg dilahirkan pada tarikh ni.. aku doakan semoga dilanjutkan lagi usia, dipermudahkan rezeki2 yang halal, bahagia dan ceria selalu bersama insan2 yang lain.

    Ya Rahman.. Ya Rahim.. Apalah kiranya..

    Kau perkenankanlah doa2 hambaMu ini..

    Amin2 Ya.Rabbal A'lamin..

    Buat isteri tersayang..
    terima kasih diatas segala pengorbanan mu selama ini..
    Abang hargai semua pengorbanan Sayang..

    Ni nak citer sikit pasal PENGORBANAN ni. Kalau nak buat pengorbanan biar sampai habis dan besungguh-sungguh, kalau buat separuh jalan bermakna ejaan pengorbanan ni pun kena buang separuh. Kita buang ejaan banan ni, so sebutnya tentu jadi lain kan :) Tapi selama ni abg tak nampak pulak sayang buat separuh jalan..semuanya ok..

    Abang minta maaf kalau ada salah dan silap selama ni..nanti malam kita pergi makan2 k.. :) Tak lupa juga kepada keluarga kami yang tak jemu2 mendoakan.. kawan2 Puan Hernee.. yang selama ini telah banyak memberi sokongan, dorongan & juga segala nasihat selama mana kami dalam ceria mahupun dalam kesedihan..

    Allah saja yang dapat membalas jasa baik anda semua..
    Terima Kasih..


    7 comments:

    **Bila Comel Jadi Comot** said...

    happy birthday

    nabilah_2908 said...

    happy birthday... :)

    ::cdot the dot:: said...

    napa xsebut nama aku...huwaaaaaaaaaaaaa..............jaga puan hernee baik2...

    Mummy DaSy said...

    cdot nak gak nama tuuuu... happy belated b'day...

    Ajey Mahat said...

    to all> thank q very much ya..

    Eyriqazz said...

    happy birthday..sedapnya strawberrytu..

    P/s :komen moderation menyusahkan nak mengomen

    Ajey Mahat said...

    Eriqazz..thanks ya..

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic