• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    www.jbeeklik.com


    Huargh.....
    Macam baru terjaga dari tidor aku ni..lama giler tak
    buat sentuhan dalam blog ni..tetiba terasa rindu pulak.
    Yang sebenarnya aku  sibuk sikit..dan bercampur dengan takde
    idea nak masukkan gambar ape..nak bercerita pun lagi la malas..
    sekarang ni aku lebih beri tumpuan kepada..
    aku dgn member2 dah wujudkan satu group fotographer..
    ahli kami ada 4 orang.sekarang ni semuanya dalam set up lagi..
    segala pengurusan banyak diuruskan oleh Puan Hernee..
    terima kasih daun keladi ya Puan..jasa mu dikenang..;)
    So bagi siapa yang berminat bolehlah berkunjung ke..



    2 comments:

    ♥Hernee Nazir♥ said...

    ohh bermimpikah sy pagi ini???sikit seciput je aeh updatenye..mls btul pakcik ni tau.. ;p

    Ajey Mahat said...

    hehehhe.. saje je wat2 pnuh blog..;)

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic