• SELF EXPRESSION THROUGH PHOTOGRAPHY

    Cerita Di Sebalik Gambar



    Salam..
     lamanya rasa aku tak wat n3..
    memang lama pun..
    terlalu sibuk mengalahkkan PM..
    macam-macam nak ku fikirkan..
    macam-macam aku nak buat..
    sampai kadang-kadang tu aku rasa jem kepala aku ni..
    sampai tk bleh nk befikir..aduh..please..
    mungkin gambar yg aku selitkan ni
    boleh menceritakan sikit kot..
    pekara pelah yg aku kusutkan sangat....


    Dalam kusut-kusut selama ni..
    aku sempat gak ke CAMERA ZONE Bukit Indah..
    pergi jumpa kawan aku,saja ilangkan tensen sambil-sambil menuntut ilmu..
    ape pun aku nak ucapkkan terima kasih bebanyak kat kawan aku..
    Mr.Freddy Hassim.. dialah yg bnyak beri tunjuk ajar
    dalam bidang edit-mengedit gambar ni..
    sentuhan dia memang ada nilai tersendiri..
    aku sendiri kagum tengok dia edit gambar..
    baru-baru ni dia ada edit 1 gambar jadikan HDR..
    mmg meletoplah gambar tu..kira tiptoplah dri mata aku..
    klau tk caya.. tengok kat fb..
    Mr.Freddy ni tk kedekut ilmu orngnya..
    dan senang di bawa berbincang dan berbual..
    Thanks Mr.Freddy..aku akan dtg lagi kesana untuk berguru dgn mu..:)




    8 comments:

    ::cdot the dot:: said...

    n lagi la...takkan ni jek...

    Mummy Dasy said...

    mantop....

    Ajey Mahat said...

    cdot> ada lg.. tp aku ni yg tk smpat..huhuhuh tuggu k..

    Ajey Mahat said...

    Mummy Dasy.. tima ksih.. saya budak bru blajar..:)

    saya_arief said...

    seni fotografi memang menjadi minat ramai.

    kenwooi said...

    editing pics is fun =)

    Ajey Mahat said...

    saya_arief> btul3.. dh jd tren msa kini..:)

    Ajey Mahat said...

    kenwooi.. thanks bro..

     

    Meet The Author

    Just an ordinary man who love photography :) Sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat MNM Photography - Green Art Studio, bolehlah hubungi saya melalui email di bawah: mnmphotobiz@gmail.com/ mohdnazir@ptp.com.my

    Blog Traffic